Een intakegesprek is het startpunt van elke samenwerking. In het intakegesprek maken coach en coachee kennis met elkaar en verkennen ze de mogelijkheden om samen te werken.

Een intakegesprek is geheel vrijblijvend. Na het intakegesprek besluiten coach en coachee/opdrachtgever of ze verder gaan met het traject of andere samenwerking. Alleen als een intakegesprek leidt tot vervolg wordt een vast (gereduceerd) basistarief in rekening gebracht. Als u geen vergoeding van uw werkgever krijgt voor coaching, informeer dan naar aangepaste tarieven. In een intakegesprek kan gebruik gemaakt worden van psychologische testen om inzicht te krijgen in het vraagstuk. Dat gebeurt in overleg. Voor intake evaluatie kan gebruik gebruik gemaakt van de Coachingmonitor

Intake (en coach) gesprekken zijn mogelijk op verschillende locaties in de regio Leiden, Utrecht, Gouda en Zoetermeer. Eventueel kunnen we afspreken op locatie bij u op het werk. Een intake of kennismaking kan ook telefonisch of via skype plaatsvinden als u dat prettig vindt.

Webdesign en realisatie door: MC United Reclamestudio - Alphen aan den Rijn