Verduijn Coaching biedt begeleiding bij optimaliseren van plezier en functioneren in het werk, preventie van uitval en herstel na uitval op het werk.

Met de meeste mensen gaat het goed. En dat verdient aandacht! De grootste groep medewerkers ondersteunen in verdere/blijvende ontwikkeling is een meerwaarde voor individu en organisatie. Van goed naar beter (ook wel amplitie genoemd) kan bijvoorbeeld gaan over talentontwikkeling, bevorderen van bevlogenheid, employability, persoonlijk leiderschap, omgaan met lastige situaties en veerkracht.

Hoe blijf je ook op lange termijn plezier houden in wat je doet? Hoe blijf je mentaal fit? Dat vraagt om regelmatig aandacht voor signalen die kunnen duiden op terugval en bewaken van belans. Voorkomen is dan beter dan genezen is makkelijker gezegd dan gedaan. Waarom zou je aandacht besteden aan een probleem dat er (nog) niet is? De terugkeer van uitval naar herstel duurt echter veel langer dan preventieve begeleiding. Situaties kunnen ook veranderen, belastbaarheid kan langzaam toenemen, bijvoorbeeld door werkdruk of verandering in de werk/privébalans. Herkennen en erkennen van signalen van stress en minder plezier en prestatie kan bijdragen aan bewaken van balans en mentale fitheid

Na een periode van uitval weer aan het werk te gaan lijkt vaak makkelijker dan het is. Begeleiding kan niet alleen ondersteunen bij herstel, maar ook bij het eerder herkennen van valkuilen en het  bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Een goede samenwerking met HR, de leidinggevende en de bedrijfsarts biedt mogelijkheden voor maatwerk. Veel voorkomende vraagstukken zijn verwerken van gebeurtenissen, opbouwen van belastbaarheid, energie en zelfvertrouwen, ontwikkelen van kwaliteiten, bewaken van grenzen en herkennen van belangrijke signalen. 

 

 

Webdesign en realisatie door: MC United Reclamestudio - Alphen aan den Rijn