Bij Verduijn Coaching kun je terecht voor coaching, e-coaching, supervisie en psychologische begeleiding. Daarnaast verzorgt Verduijn Coaching assessments, waar o.a. TMA (Talent Motivatie Analyse) wordt ingezet. Workshops zijn op aanvraag gericht op de wensen en behoeften van de organisaties.

Een kennismaking of intake is altijd vrijblijvend. Alleen als een intakegesprek leidt tot de start van een coachtraject kan een (gereduceerd) basistarief in rekening worden gebracht. Kort vragenlijstonderzoek als ondersteuning van inzicht in de huidige situatie is ook mogelijk als losse interventie. Daarna kan besloten worden of begeleleiding wenselijk is. Dat gebeurt in overleg. Voor start- en evaluatie van een traject kan gebruik gebruik gemaakt van de Coachingmonitor. Gesprekken vinden plaats op locaties in Alphen aan den Rijn, onlnie of op een andere locatie in de regio in overleg.

Supervisie

Reflectie is een belangrijk onderdeel van het werk van begeleiders en hulpverleners. Reflecteren is een krachtige manier van leren en een belangrijk onderdeel van het werk van begeleiders, zoals coaches en psychologen. Mariska Verduijn is gecertificeerd supervisor voor coaches (ESIA i.o), en psychologen (NIP, arbeid en organisatie en arbeid en gezondheid)

Supervisiegesprekken vinden in overleg plaats en kunnen zowel online, telefonisch/Zoom of op locatie plaats vinden. 

 

Webdesign en realisatie door: MC United Reclamestudio - Alphen aan den Rijn